V. (Victoria) KarmirisSpecialist arbeidsrecht & onderwijsrecht

“Ondernemend, innovatief en resoluut”

Victoria maakt deel uit van de sectie Arbeidsrecht en Onderwijsrecht. Vanuit de Griekse keuken in het familierestaurant is zij doorgegroeid tot specialist arbeidsrecht en onderwijsrecht bij Honoré Advocaten. Als telg van een ondernemersfamilie, weet Victoria als geen ander welke uitdagingen op het pad komen van ondernemers.

Victoria is afgestudeerd in het arbeidsrecht en heeft onder meer onderzoek gedaan naar de eenzijdige wijziging van arbeidsvoorwaarden bij reorganisaties. Naast het arbeidsrecht heeft Victoria zich gespecialiseerd in het onderwijsrecht en heeft zij zich in het bijzonder toegelegd op migrerend werknemerschap (studiefinanciering). Tevens staat Victoria studenten bij in hun geschillen met onderwijsinstellingen.

In haar vrije tijd is Victoria veel te vinden in de keuken om nieuwe recepten uit te proberen, of bij de grachten van Utrecht voor een lange wandeling met haar trouwe viervoeter.

Voor meer informatie of een (vrijblijvende) kennismaking, neem gerust contact op met Victoria Karmiris via karmiris@honoreadvocaten.nl.

Opleidingen:
– Privaatrecht, Open Universiteit
– Nederlands recht, Hogeschool Leiden

Vreemde talen:
– Grieks
– Engels

jillian-van-damme