Wij zijn Honoré Advocaten.

 

Wij zijn een vooruitstrevend en ambitieus advocatenkantoor en toonaangevend binnen het arbeidsrecht, het onderwijsrecht, het familierecht en het vastgoed/huurrecht.

Vanwege onze specialisaties en ervaring staan wij in nauw contact met overheidsinstanties, werkgeverspartijen en studentenorganisaties. Wij treden op voor – onder meer – het (internationale) bedrijfsleven, woningcorporaties, het MKB, particulieren en studenten.

Niet afwachten, wel snel en doeltreffend handelen. Wij hebben liefde voor het recht en zien de advocatuur als kunstbeoefening. Het verschil maken: samen met en voor onze cliënten, daar gaat het ons om.

Onze advocaten staan midden in de samenleving, fungeren als klankbord voor verscheidene maatschappelijke instellingen en hebben ruime ervaring als arbiter, rechter, docent, mediator en bedrijfsjurist. Wij weten wat er speelt, zijn pragmatisch, en waar nodig versterken wij elkaar door met passie onze krachten te bundelen. Wij begrijpen dat juridisch maatwerk niet uit de lucht komt vallen en dat dienstverlening van hoogstaande kwaliteit om oog voor detail vraagt. Een persoonlijke, open en betrokken samenwerking met onze relaties zien wij dan ook als onontbeerlijk. Wij nemen geen blad voor de mond en streven het hoogste na. Daar zijn wij trots op.

Een team van bevlogen specialisten: wij zijn Honoré Advocaten.