• C.P. (Kees) Visser Advocaat 0302145150

  “Persoonlijke en directe aanpak”

  Kees voert een civiele (proces)praktijk met als specialisatie huurrecht, optredende voor zowel verhuurders als huurders (woningcorporaties, MKB, particulieren) en volgt de recente ontwikkelingen op de voet.

 • R.J.C. (Rolf) Bindels Advocaat 0302145150

  “Strijdlustig, bevlogen en betrokken”

  Rolf is sinds 2002 advocaat en wilde al van jongs af aan dit geweldige vak uitoefenen. Voor Rolf is de advocatuur een manier van leven, net zoals de wereld rondreizen – een andere grote passie van Rolf.

 • J.R. (Jillian) van Damme Advocaat 0302145150

  “Betrouwbaar, doortastend en volhardend”

  Juridische denktank, no-nonsense mentaliteit, duidelijk en oprecht. Jillian is al jaren verbonden aan ons kantoor; een juridisch talent dat wij gelukkig konden behouden.

 • M.M. (Mariëlle) van den Breemen Jurist 0302145150

  “Organisatietalent en innemende initiatiefnemer”

  Zo actief als zij is binnen de sportwereld, zo betrokken is zij bij binnen het onderwijsrecht en huurrecht. Mariëlle heeft een winnaarsmentaliteit en gaat voor studenten en huurders tot het uiterste, met oog voor de menselijke maat.

 • H.A.J. (Hein) van Rens Jurist 0302145150

  “Gedreven, nieuwsgierig, onbevreesd”

  Een echte aanpakker en doorpakker. Hein legt zich voornamelijk toe op de familie- en huurrechtpraktijk, niet alleen binnen de advocatuur maar ook als vrijwilliger bij de Rechtswinkel Nieuwegein.

 • V. (Victoria) Karmiris Juridisch medewerker 0302145150

  “Enthousiast en hulpvaardig”

  Victoria is het eerste aanspreekpunt bij Honoré Advocaten. Met haar spontane en enthousiaste houding pakt Victoria elke taak op.