• R.J.C. (Rolf) Bindels Advocaat arbeidsrecht & onderwijsrecht bindels@honoreadvocaten.nl

  “Strijdlustig, bevlogen en betrokken”

  Rolf is sinds 2002 advocaat en wilde al van jongs af aan dit geweldige vak uitoefenen. Voor Rolf is de advocatuur een manier van leven, net zoals de wereld rondreizen – een andere grote passie van Rolf.

 • T.C.P. (Thomas) Christoph Advocaat familierecht & Mediator christoph@honoreadvocaten.nl

  “Integer, empathisch en doortastend”

  Thomas Christoph is sinds 2007 advocaat en partner bij Honoré Advocaten. Naast zijn werk als gespecialiseerd familierechtadvocaat is Thomas sinds 2012 ook mediator.

 • C.P. (Kees) Visser Advocaat huurrecht & vastgoed visser@honoreadvocaten.nl

  “Persoonlijke en directe aanpak”

  Kees voert een civiele (proces)praktijk met als specialisatie huurrecht, optredende voor zowel verhuurders als huurders (woningcorporaties, MKB, particulieren) en volgt de recente ontwikkelingen op de voet.

 • V.L.E. (Viviènne) Uijterwaal Advocaat familierecht & onderwijsrecht uijterwaal@honoreadvocaten.nl

  “Scherpzinnig, zorgvuldig en praktijkgericht”

  Viviènne is onderdeel van onze sectie Familierecht. Na een carrière in de mode (als product ontwikkelaar) zocht Viviènne naar een andere uitdaging en naar een manier om meer voor mensen te kunnen betekenen. Dit werd een studie rechten waarbij Viviènne zich al snel voelde aangetrokken tot het Familierecht.

 • J.R. (Jillian) van Damme

  “Betrouwbaar, volhardend en pragmatisch”

  Juridische denktank, no-nonsense mentaliteit, duidelijk en oprecht. Jillian is al jaren verbonden aan ons kantoor; een juridisch talent dat wij gelukkig konden behouden.

 • V. (Victoria) Karmiris Specialist arbeidsrecht & onderwijsrecht karmiris@honoreadvocaten.nl

  “Ondernemend, innovatief en resoluut”

  Victoria maakt deel uit van de sectie Arbeidsrecht en Onderwijsrecht. Vanuit de Griekse keuken in het familierestaurant is zij doorgegroeid tot specialist arbeidsrecht en onderwijsrecht bij Honoré Advocaten. Als telg van een ondernemersfamilie, weet Victoria als geen ander welke uitdagingen op het pad komen van ondernemers.

 • H.A.J. (Hein) van Rens Specialist huurrecht & onderwijsrecht vanrens@honoreadvocaten.nl

  “Gedreven, nieuwsgierig, onbevreesd”

  Een echte aanpakker en doorpakker. Hein legt zich voornamelijk toe op de onderwijs- en huurrechtpraktijk, niet alleen binnen de advocatuur maar ook als vrijwilliger bij de Rechtswinkel Nieuwegein.

 • S. (Sofie) van Kampen Juridisch medewerker secretariaat@honoreadvocaten.nl

  “Onverstoorbaar en hulpvaardig”

  Sofie is het eerste aanspreekpunt bij Honoré Advocaten. Met haar spontane en enthousiaste houding pakt Sofie elke taak op.