J.R. (Jillian) van DammeAdvocaat arbeidsrecht & onderwijsrecht

“Betrouwbaar, volhardend en pragmatisch”

Juridische denktank, no-nonsense mentaliteit, duidelijk en oprecht. Jillian is al jaren verbonden aan ons kantoor; een juridisch talent dat wij gelukkig konden behouden.

Jillian is afgestudeerd en gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Naast het begeleiden van uiteenlopende arbeidsgeschillen is Jillian ook één van de weinigen in de Nederlandse arbeidsrechtpraktijk die het immense belang van een zorgvuldig geformuleerd “personeelshandboek” inziet; veel (ontslag)zaken en aansprakelijkheidskwesties staan of vallen met goed uitgewerkte interne personeelsregelingen.

Jillian heeft zich daarnaast ontpopt tot specialist onderwijsrecht. Jillian staat tientallen studenten per jaar bij in de meest diverse en complexe onderwijskwesties.

In haar vrije tijd is Jillian fervent reizigster, speelt ze fanatiek softbal en geeft zij als gediplomeerd vrijwilligster zwemles aan kinderen met en zonder verstandelijke beperking.

Voor meer informatie of een (vrijblijvende) kennismaking, neem gerust contact op met Jillian van Damme via vandamme@honoreadvocaten.nl.

Opleidingen:
– Ondernemingsrecht, Universiteit Utrecht, 2017
– Nederlands recht, Universiteit Utrecht, 2015
– Law, Warwick University, 2014

Bijzonderheden:
– Lid van de Raad van Advies Landelijk Studenten Rechtsbureau (LSR)
– Lid van de Vereniging Jonge Arbeidsrecht Advocaten
– Lid van de Vereniging voor Onderwijsrecht
– Secretaris commissie Jonge Balie
– Auteur: ‘Het onderscheid tussen onregelmatigheden en fraude; handleiding voor examencommissies’
Vreemde talen:
– Engels

Rechtsgebiedenregister:
Jillian van Damme heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:
– Arbeidsrecht
– Sociaal zekerheidsrecht

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

kees-visser