T.C.P. (Thomas) ChristophAdvocaat familierecht & Mediator

“Integer, empathisch en doortastend”

Thomas Christoph is sinds 2007 advocaat en partner bij Honoré Advocaten. Naast zijn werk als gespecialiseerd familierechtadvocaat is Thomas sinds 2012 ook mediator.

Thomas heeft veel ervaring in het familierecht. Voordat hij de overstap maakte naar de advocatuur, werkte hij op de afdeling Familierecht van de Rechtbank Utrecht. Sinds 2021 is Thomas rechter-plaatsvervanger bij de Rechtbank Noord-Holland. Thomas is lid van de vFAS (Vereniging van Familierechtadvocaten en Scheidingsmediators), de Mfn (Mediatorsfederatie Nederland) en publiceert regelmatig in juridische vakbladen.

Naast zijn werk is Thomas actief sporter: na vroeger tennisles te hebben gegeven, slaat hij nu vooral zelf wekelijks een balletje. Zijn talent met de bal heeft Thomas recentelijk ook ingezet bij het aanleren van een nieuwe sport: golf.

Voor meer informatie of een (vrijblijvende) kennismaking, neem gerust contact op met Thomas via christoph@honoreadvocaten.nl.

Opleidingen:
– Nederlands recht, Universiteit Utrecht, 2002
– Oudheidkunde, Universiteit Utrecht, 2003
– Juridische Specialisatieopleiding Familierecht (Vfas), 2012
– Basis- en specialisatieopleiding Scheidingsmediation (Vfas), 2014

Bijzonderheden:
– Rechter-plaatsvervanger op de sectie personen- en familierecht bij de rechtbank Noord-Holland (locaties Haarlem en Alkmaar)
– Lid regio-bestuur vFAS
– Gastspreker cursussen en congressen
– Publiceert regelmatig in juridische vakbladen (onder andere: Jurisprudentie in Nederland en het Tijdschrift voor Scheidingsrecht)

Vreemde talen:
– Engels
– Duits

Rechtsgebiedenregister:
Thomas Christoph heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:
– Personen- en Familierecht

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

rolf-bindelskees-visser